• English
  • German
  • Dutch

The Chalet

Het chalet is een familie vakantie huis waar gasten kunnen genieten van een persoonlijke atmosfeer. De twee appartementen zijn gescheiden door een trap met een eigen (sluitbare) deur en hebben hun eigen ingang en parkeerplaats. De Chalet prijs is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, bed-en badlinnen, Hi-speed WiFi, kabel-tv, gratis gebruik van persoonlijke dvd-collectie, brandhout, toeristenbelasting en eindschoonmaak aan het einde van uw verblijf.

 

Living Room Fireplace

Hout is beschikbaar voor een knus haardvuur en een goed onderhouden weg geeft toegang tot de ski pistes van Arosa, de dorpswinkel in Langwies, of de slee hellingen in het nabij gelegen St. Peter. Indien gasten de voorkeur geven aan openbaar vervoer kan gebruik gemaakt worden van de lokale trein. Het station is 10 minuten lopen en heeft regelmatige verbindingen met Arosa en Chur. De treinreis naar Arosa is inbegrepen in uw ski pas!

 

Living Room Fireplace

The local shop, hairdresser and tourist office are all within 10 minutes walking distance from the Chalet. Assistentie is altijd in de buurt in de vorm van René, onze vriendelijke concierge, die (bijna) altijd beschikbaar is voor het beantwoorden van vragen omtrent het chalet of de omgeving. In het belang van al onze gasten zijn huisdieren niet toegestaan en vragen wij onze gasten niet binnen te roken.

 

 

Living Room FireplaceLiving Room FireplaceLiving Room FireplaceLiving Room Fireplace

Make Enquiry